Leestip over reflex integratie

14241585_1071655802942391_4412650305713188978_o

Leestip over reflex integratie:

Regelmatig krijg ik de vraag van ouders of ik hulp kan bieden bij de leer-en gedragsproblemen van hun kind. Maar niet alleen ouders vragen hulp voor hun kinderen, ik krijg ook steeds vaker vragen van volwassenen of ik hen kan helpen met uiteenlopende problemen.

A.D.H.D., dyslexie, ME, burn-out, depressiviteit, paniekaanvallen, pijnklachten, ze lijken zo divers, maar vaak zijn deze klachten allemaal terug te leiden naar niet goed geïntegreerde reflexen.

Dat maakt dus dat ik zowel kinderen als volwassenen met verschillende hulpvragen persoonlijke hulp kan bieden. De genoemde problemen kunnen pijnloos, zonder medicatie op welke leeftijd dan ook alsnog onder controle gebracht worden.

Dit boek legt in heldere taal, ondersteund met praktijkvoorbeelden uit wat de invloed van primaire reflexen is op het dagelijkse leven. Ik raad dit boek dan ook regelmatig aan om eens te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *