QRI

Low Level Laser Therapie?

Low Level Laser Therapie (LLLT), ook wel Low Power Laser Therapy, Cold Laser Therapy of Soft Laser therapie is een wetenschappelijk geteste behandelmethode op cellulair niveau
Deze behandeling is effectief gebleken in de strijd tegen tal van aandoeningen.

Bonnie Brandes heeft ontdekt dat deze lichttherapie ook toegepast kan worden bij het integreren van primaire reflexen. Zij heeft hiervoor het Quantum Reflex Integration programma ontwikkeld.

Bij Quantum Reflex Integration (QRI) wordt de Low Level Laser ingezet voor het integreren van reflexen.

De Low Level Laser helpt bij het herstellen en versterken van de myeline tussen de zenuwcellen in de hersenen, waardoor de boodschappen sneller worden doorgestuurd naar de volgende zenuwcel. Dit leidt tot een verbeterd fysiek functioneren en een verdere mentale ontwikkeling.

QRI wordt succesvol toegepast bij het behandelen van leerstoornissen, gedragsproblemen en fysieke uitdagingen.

Zo kan QRI met de Low Level Laser ingezet worden bij autisme, na een herseninfarct, bij tinnitus, zenuwpijnen, slechte wondheling, fibromyalgie, kaakproblematiek, Parkinson en CP.

Het QRI programma bestaat uit het stimuleren van acupressuur punten en reflexpatronen met behulp van een harmonisch geluid in combinatie met Low Level Laser licht. Hierbij wordt de volgorde van de natuurlijke reflexontwikkeling aangehouden.

Het programma is eenvoudig te volgen en de resultaten zijn snel zichtbaar.

Bron: http://quantumreflexintegration.nl

20160611_163815