Ervaring (2) Vrouw 50 jaar jong en medicijnen

Met het starten van de behandelingen bij Renske had ik geen idee wat ik me er van kon verwachten. Dat ik inmiddels gestopt ben met 2 soorten medicijnen had ik zeker niet voorzien.
Dankzij een aantal Oral-Facial behandelingen ben ik gestopt met het gebruiken van mijn corticosteroïdneusspray. Er is nu meer ruimte gekomen in mijn bijholtes en daar ben ik blij mee, want 23 jaar sprayen was wel genoeg. Af en toe voelt mijn neus weer verstopt aan en met de oefening die ik meegekregen heb, openen de holtes zich weer.
Er is meer rust in mijn lijf gekomen en dat kan ik aan mijn darmen merken. Ik heb een prikkelbare darm, waar ik al zo’n 20 jaar met enige regelmaat medicijnen voor slik. Hier ben ik in oktober mee gestopt en tot nu toe gaat dat heel erg goed.
Voorlopig ben ik erg blij met dit resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *