Gevolgde MNRI cursussen

DPRI – MNRI® Dynamic and Postural Reflex Pattern Integration

Hierin heb ik de basis geleerd over reflex integratie. Hierdoor beheers ik de techniek om de 24 belangrijkste primaire reflexen te integreren welke vaak ten grondslag liggen aan leer-, gedrags- en fysieke problemen.

 

Oral & Facial – MNRI® Facial reflex integration

Door te werken aan de reflexen in het gezicht bieden vooruitgang bij alles wat je vanuit je gezicht doet. Denk hierbij aan je ogen (scheel kijken, lui oog, overgevoeligheid voor licht), je oren (overgevoeligheid voor geluid), maar ook aan je mond (slikken en kauwen, kwijlen of droge mond of eetproblemen). Dit zijn slechts enkele reflexen waaraan gewerkt kan worden. Soms wordt er gebruik gemaakt van het gehele protocol, maar er kan ook een betreffende reflex in een individuele behandeling gebruikt worden.

 

PTSD  – MNRI® Reflex integration disorder and PTSD recovery

Deze behandeling is zeer waardevol voor mensen met een trauma waarbij verbale therapie niet mogelijk is, of niet het gewenste resultaat biedt. Ook kan deze behandeling verlichting bieden bij paniekaanvallen, angsten en chronische stress.

 

Tactiel – MNRI® Tactile integration

Deze cursus heeft betrekken tot de huid. Dit is het grootste orgaan van het lichaam. Alle prikkels die je ontvangt  via de huid gaan via zogenoemde receptoren. Wanneer prikkels niet op juiste wijze door de receptoren worden doorgegeven, kan dit resulteren in een breed scala aan klachten. Denk hierbij aan kriebelende labels in kleding, jeuk, pijn, lichamelijk contact vermijden, enzovoorts.

MNRI® Proprioceptive and Cognitive Integration

 

MNRI® Archetype

 

MNRI® Neurostructural

 

MNRI® Lifelong Reflex Integration